Loading

DESPRE NOI

Bucovina (în germană Buchenland = Țara fagilor), devenită Ducatul Bucovinei în Imperiul Austriac, este o regiune istorică avand o suprafata de de 10.441 km² care acoperă zona adiacentă orașelor Cajvana, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Frasin, Milișăuți, Rădăuți, Siret, Solca, Suceava, Vatra Dornei și Vicovu de Sus din România, precum și Cernăuți, Cozmeni, Zastavna, Vășcăuți pe Ceremuș, Vijnița, Sadagura și Storojineț din Ucraina.

Complexul turistic Aqua Alpin oferă cazare în 13 camere (4 single și 9 apartamente), precum și o gamă completă de servicii de spa. Fie că doriți să rămâneți la noi câteva seri și să să fim punct de plecare pentru vizitarea regiunii, fie că veniți strict pentru serviciile de spa și relaxare pe care vi le oferim, alături de un restaurant tradițional de excepție, Aqua Alpin este pentru dumneavoastră!

În inima Bucovinei, suntem alături de turiștii care își doresc un sejur de neuitat în această zonă plină de frumusețe naturală. Vizitatorii noștri pot alege între multitudinea de activități din zonă, fie că vorbim de drumeții sau activități sportive, turism ecumenic sau pur și simplu de relaxare, Aqua Alpin vă oferă liniștea și relaxarea de care aveți atâta nevoie, în lumea aceasta grabită.

Mulți dintre turiștii noștri spun că rar au văzut asemenea frumusețe concentrată într-un singur loc, că parcă a făcut Dumnezeu lumea aici, ca apoi oamenii să ridice biserici în cinstea sa, dar și să viețuiască pe un tărâm aproape de basm. Noi plecăm capul cu mândrie, căci este doar casa noastră. Vă invităm în ea, cu tradițiile și istoria noastră, cu sentimentele care pornesc din vizitarea unui colț cu adevărat deosebit din România.

Bine ați venit acasă!